brillen online | Mister Spex

De missie van Misterspex is de grootste brillenzaak (brillen online) van Europa te worden, in Duitsland zijn ze al de grootste. Op de website van Misterspex is een enorme collectie aanwezig waar consumenten kunnen uitzoeken uit: de nieuwste designer brillen, contact lenzen en  zonnebrillen. Er zijn ongeveer 5000 verschillende artikelen, 60 merken, bv: Ray-Ban, Lacoste, Oakley, Superdry, Dolce&Gabbana, Calvin Klein, Prada, Nike, Tom Ford, en Versace en nog veel meer. Voor €40 heeft u al een mooie bril en voor €30 een mooie zonnebril. Wat ook een mooi systeem is, is dat klanten thuis 4 brillen kunnen uitproberen. Deze worden gratis bezorgd en kunnen ook kosteloos worden geretourneerd. Verder is er de mogelijkheid om te betalen met een creditcard, iDeal of PayPal. Als u brillen online wilt kopen moet u bij Mister Spex zijn.

brillen online

Enkele merken uitgelicht van de collectie van Mister Spex:
Brillen online met het merk: Ray-Ban

brillen online

Het eyewear-merk van de wereld is Ray-Ban, het staat op nummer 1 van de wereld! Bij Bij Mister Spex kunt u van dit merk een groot aanbod vinden. Dit merk werd in 1937 opgericht. Maar nog steeds op dit moment bepaalt Ray Ban de modenormen en trends. Eigenlijk kan men stellen dat Ray Ban de moeder is van alle design brillen en al jaren het coolste merk van de wereld is. Het is een tijdloos merk en geschikt voor iedere leeftijd. De modellen zijn: communicatief, creatief, stijlvol, optimistisch, kosmopolitisch en het inspireert wereldwijd de liefhebbers van brillen. Het is een kwestie van tijd dat ook u de  diversiteit van het merk Ray Ban ontdekt. Wilt u direct de collectie van Ray Ban bekijken klik dan hier.

Brillen online met het merk: Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana is een Italiaans merk en eerlijk gezegd is ook dit een fenomeen! Stefano Gabbana en Domenico Dolce hebben dit modehuis opgericht in 1989. Wilt u graag de zonnebrillen en trendy brillen van dit merk zien? Bij Mister Spex kunt u het totale aanbod van Dolce&Gabbana bekijken. U kunt kiezen uit: ronde, vierkante en ovale modellen. Mister Spex is dé brillen online opticien voor haar en hem. Gaat u voor metaal of voor kunststof? Zeker te weten dat u bij Mister Spex slaagt. De brillen zijn in veel kleuren te krijgen: grijs, zwart, groen, rood, wit en geel. Ook zijn de ontwerpen stijlvol en modern. Klik hier om direct de modellen van Dolce&Gabbana te bekijken.

Brillen online met het merk: Oakley

brillen online

Dit merk is opgericht in 1975. Wat leuk is om te vertellen is dat de oprichter Jim Jannard het bedrijf de naam van zijn hond heeft gegeven. Die hond een Engelse Setter had de naam: Oakley. Oakley staat voor design, innovatie en kwaliteit. De modellen hebben een stijl die uniek is en zien er apart uit. 

In 1984 heeft de eigenaar Jannard een nieuw soort zonnebril op de markt gebracht. Het was de eerste bril die de vormen van het gezicht volgen. Dit was nog eens innovatie, het draagcomfort steeg enorm. Heden ten dagen zijn deze modellen nog steeds populair, vooral bij topsporters. Klik hier om het aanbod te bekijken.