kids

Kidooz staat voor hippe kids must haves

En is zeer bekend in Nederland. Unieke en leuke printjes hoofdzakelijk zwart/wit, op broekjes, rompertjes, tot wel mutsen en slaapzakken. Deze kledinglijn is speciaal gemaakt voor Kidooz. Het materiaal is 100% GOTS, in andere woorden betekend dat: organisch katoen. Kidooz kleding heeft een certificaat en ze hebben vezels die 100% biologisch zijn. We weten allemaal dat de huid van een baby erg gevoelig is, maar met de kleding van Kidooz hoeft u daar geen zorgen om te maken. 

Buiten de hippe kleding heeft Kidooz ook een grote collectie boeken van “Mijn eerste jaar boek”, vanaf  “Kraambezoekboek”. Ook hebben ze “invulboeken” die gebruikt worden in de kinderdagverblijven en ze hebben b.v. voor opa en oma het “Mijn oppasboek”. Deze boeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn uitgevoerd in zwart/wit.

Kidooz heeft ook een speelgoed lijn, gemaakt van degelijk houd, in frisse leuke kleuren, die variëren van  ijsjes, gereedschapskisten, kassa’s, fietsen en een houten laptop! Deze producten komen uit Scandinavië.

Om de zoveel tijd heeft men een “sample sale”, dit mag je niet missen. Ga eens kijken bij hun webshop en je zal verbaasd worden. 

kids