logo | Brandsupply

In principe is Brandsupply een marktplaats voor grafische ontwerpen. Wat zij doen is de vraag koppelen (van bedrijven) aan een aanbod (creatieven). We hebben het over b.v. het maken van een logo, webdesign, huisstijl, bedrijfsnaam etc. Brandsupply is actief in diversen landen en in die landen zijn er duizenden creatieven die voor u b.v een logo willen maken. 

De doelgroep van Brandsupply zijn: starters, mkb-ers,  ZZp-ers, Freelancers maar ook stichtingen en verenigingen. 

logo

Brandsupply nog even verder onder de loep. Het is eigenlijk een marktplaats (online) voor het maken van grafische ontwerpen. Wij hebben geluisterd, gekeken, gedacht en wij geloven dat alle uiterlijke presentatie zorgen voor een eerste indruk. En aangezien een eerste indruk niet overgedaan kan worden, moet je zorgen dat deze eerste indruk direct raak is. Maar om het gehele plaatje in perfecte staat te brengen en dan bedoelen we de: het logo ontwerp, de huisstijl, het ontwerp, het webdesign en dan hebben we ook nog de advertenties. Die alles in een uniforme en herkenbare stijl te brengen zijn de kosten die een traditioneel ontwerp bureau berekent aanzienlijk. Voor starters is dat vaak onmogelijk op te brengen. Ook stichtingen en verenigingen hebben dit budget probleem. Nu is het ook mogelijk een kennis of een neef te vragen, maar de vraag is, of deze persoon wel verstand heeft van branding en grafische ontwerpen. Wij hebben van dit probleem een bedrijf gemaakt. Wij hebben vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Met dit systeem (een wedstrijd) hebben wij de ontwerpers die door heel Europa wonen en werken gekoppeld aan de klanten. De ontwerpers moeten zich binnen het budget houden en de klanten worden niet verrast en kunnen uitkiezen uit verschillende ontwerpen.

Enkele veel gestelde vragen:

Wat is het aantal logo ontwerpen die ik kan verwachten?

Dit is afhankelijk van het soort wedstrijd type en het budget wat u zelf heeft aangegeven, maar gemiddeld zijn het er toch wel ongeveer zestig stuks.

Wat zijn de kosten om een logo te laten maken?

De prijs die u moet betalen na uw goedkeuring bepaalt u zelf. Door middel van de pakketten bepaald u zelf de uiteindelijke prijs.

Wat gebeurd er als er geen logo bij zit wat ik mooi vind?

Zodra u besluit dat geen enkel logo aan uw verwachtingen voldoet is er geen winnaar en dat houdt in dat u geen succesfee en award hoeft te betalen.

De logo ontwerpen, zijn die op maat gemaakt?

Ja, de logo ontwerpen worden speciaal voor u ontworpen.

Is het mogelijk in een later stadium aanpassingen te doen?

Ja, alle ontwerpen zijn aan te passen. Er zijn op de site toepassingen waarmee u met de ontwerper kunt communiceren.

Op welk moment krijg ik het logo ontwerp?

Als alle ontwerpers hun logo hebben gepresenteerd moet u een winnaar kiezen. De files worden aan u geleverd en wij betalen de winnaar uit.