snel auto verkopen | Autovendi

 snel auto verkopen

 

Snel auto verkopen: Dan moet je bij Autovendi zijn. Deze verkoopservice van Autovendi is zeer transparant. Deze service is voor particulieren speciaal ontwikkeld. Maar ook verhuurbedrijven, wagenpark beheerders en leasemaatschappijen maken gebruik van deze service. Gezien hun ervaring van tientallen jaren kan men dit bedrijf experts noemen voor de verkoop van auto`s. Door hun expertise weten ze precies wat wel kan en wat geen succes oplevert, snel auto verkopen klinkt simpel maar het is waar. In tegenstelling tot andere auto inkoopsites krijg je als verkoper bij Autovendi niet een bod op basis van kilometerstand en kenteken, maar krijg je als verkoper een bod wat gegarandeerd is. Dit is heel aantrekkelijk voor iemand die zij auto wil verkopen. Vanwege deze garantie kunnen zij concurreren met al die andere inkoopsites. Vandaar wij zeggen: voor snel auto verkopen moet je bij Autovendi zijn.

 

 

 

snel auto verkopen

Waarom snel auto verkopen bij Autovendi?

 

De service van Autovendi is gratis, ook nadat je je auto hebt verkocht gaat er geen percentage af. In ieder geval is het zeker waar dat je auto in te ruilen bij de dealer een slechtere keus is. snel auto verkopen bij Autovendi is veel verstandiger, je krijgt meer geld voor je auto bovendien zonder inruil krijg je korting! De dealer moet wel heel erg veel voorraad hebben om een beter bod te kunnen doen als Autovendi. Het specialisme van Autovendi is de inkoop van jonge gebruikte auto`s. Dit zijn alle auto`s tot 150000 km op de teller en niet ouder dan 2006. Natuurlijk kunt u ook oudere auto`s aanbieden, maar op de markt zijn deze auto`s niet interessant meer en dan is ons beide voordeel weg. We bedoelen dat Bovag bedrijven deze auto`s niet meer willen hebben. Het gevolg daarvan is dat de prijs die je kunt krijgen vrijwel bij ieder bedrijf hetzelfde is. De auto`s die bij ons komen worden weer doorverkocht aan andere autobedrijven, maar niet ieder bedrijf mag bij ons kopen. Alle louche handelaren worden geweerd, zo hebben we een goed netwerk opgebouwd en dat is ook de reden dat we een mooie prijs kunnen garanderen. En dat ook uw gegevens niet op straat komen te liggen. Dit is nog eens veilig snel auto verkopen met een goed gevoel. Indien we tot een deal komen krijgt u wanneer u de auto bij ons aflevert een vrijwaringsbewijs en u wordt direct uitbetaald. We noemen dit gelijk oversteken.

 

 

 

 

snel auto verkopen

snel auto verkopen

Handige tips voor snel auto verkopen

Voor snel auto verkopen hebben we een paar tips. Maak vooral veel mooie foto`s. Dit is geen verspilde moeite, want het maken van foto`s laat zich uitbetalen in geld!

Wanneer je je auto wil verkopen en je moet dan een omschrijving schrijven, wees dan er eerlijk over. We bedoelen dan dat als er bijvoorbeeld ergens een kras opzit, dat je dat dan ook meld. Dit komt eerlijk over en de taxateur ziet het toch wel. Ook je kentekenplaten niet bedekken. Dit komt bij ons vreemd over en dan lijkt het of iemand iets te verbergen heeft. Met de gegevens van de kentekenplaat kunnen wij zien welke opties een auto heeft en hoeveel eigenaars de auto voor u heeft gehad. Ook kunnen we zien of de kilometerstand klopt.

Een beginnersfout is de onderhoudskosten die iemand aan zijn of haar auto heeft gehad bij de prijs op te tellen bij het bedrag dat men er voor wil hebben. Op die manier wordt je auto te duur en raak je hem niet meer kwijt. Op internet gaan wij er van uit dat iedere auto goed is onderhouden en daar is de prijs die men er voor krijgt op gebaseerd.