Tsjechie | Tsjechoreizen

Tsjechie 

 

De grootste specialist op het gebied van reizen naar Tsjechië is Tsjecho Reizen. Zowel voor zomer en wintervakanties kunt u bij Tsjecho Reizen terecht. Wilt u naar  Slowakije, Praag of Tsjechië per vliegtuig, auto of met de bus, dit allen kan geregeld worden door Tsjecho Reizen. Ze hebben een enorm ruim aanbod van vakantiehuizen, pensions, hotels, appartementen en familieparken die liggen in de mooiste gebieden. Of direct aan de piste. Natuurlijk hebben ze diversen accommodaties waaruit u kunt kiezen. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor de sportieve vakantieganger. Zo zijn we  actieve vakanties, actieve dag programma's, excursies, golfvakanties en samengestelde rondreizen. De website geeft de bezoeker een duidelijk overzicht. Het boeksysteem is eenvoudig te bedienen.

Tsjechoreizen - WINTERSPORT - ZOMERVAKANTIE

tsjechie

Enkele voorbeelden uit Tsjechie:

Tsjechie: 8-9 PERSOONS LANDHUIS JAN

tsjechie

 

Dit landhuis is mooi gelegen met een prachtig uitzicht op Rokytnice nad Jizerou. Het plaatsje ligt 140 kilometer van Praag en vijf en twintig kilometer van ten noorden van Semily. Deze bosrijke en bergachtige omgeving is een mooi beginpunt voor een eindeloze wandeling langs de vele watervallen en beekjes te maken. Wie liefhebber is van de actieve kant zal ook hier aan zijn trekken komen. Fietsverhuur, restaurant, tennisbaan, disco's en winkels zijn ter plaatse.

voordeel

Tsjechie: 12 PERSOONS VAKANTIEHUIS THEO

tsjechie

Dit zijn nieuwe vakantiehuizen en ze zijn gebouwd in een typische Reuzengebergte stijl. De ligging is aan de rand van het charmante bergplaatsje Vrchlabi. Het park ligt centraal gelegen aan het grote skicentrum Tsjechië Spindleruv Mlyn. Dit ligt 130 kilometer noordelijk van Praag. Terwijl u vakantie viert, geniet u ook nog eens van het prachtige uitzicht op de bossen en de bergen. De skischool en skihuur is op 4 kilometer afstand. De skipisten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook is de omgeving geschikt voor het maken van langlauf tochten. In het stadje zijn volop aanwezig de nodige disco’s, weinstubes en restaurants.

tsjechie