zonnebril | Blueprinteyewear

Blueprint Eyewear is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van  zonnebrillen en wintersport brillen, de zogenaamde snow goggles. Bij Blueprint heb je de mogelijkheid je bestelde bril zelf te designen. Alles is mogelijk: de kleur van de glazen, en of de kleur van het pootje. Maar er zijn ook mensen die niet zo creatief zijn, voor die mensen heeft Blueprint een uitgebreide standaard collectie.  Blueprint Eyewear heeft een uitstekende klantbeoordeling (8,6 op KiyOh). Hieraan kan je zien dat Blueprint Eyewear een goede service hebben. 

 

Enkele voordelen van Blueprint Eyewear:

- Uitstekende service

- Customize je eigen zonnebril

- Gratis verzending boven de €55, daaronder € 3,95 (NL & BE)

- Gepolaiseerde UV400 (spiegel) glazen

- Veilige betaal mogelijkheden

- Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!

zonnebril

Hier vind je de perfecte zonnebril, of je nu een golf pakt of je staat op de piste, alles valt op de goede plek met de aanschaf van de juiste zonnebril. Wanneer je een extreme sport uitoefent, heb je nu eenmaal goed materiaal nodig. Maar Blueprint kan je daarmee bij helpen. Dus dat wordt zonder zorgen aan je avontuur beginnen. in ieder geval niet  over je eyewear.

Enkele voorbeelden van de collectie zonnebrillen:
zonnebril  Noosa // Black Apple

zonnebril

Dit is een hoge kwaliteit zonnebril met Polariserende lenzen. Deze zonnebril zorgt voor een helder zicht. Het maakt niet uit waar je bent, de lenzen geven 100 procent bescherming tegen de schadelijke VA/B/C stralen en dat wel tot 400nm.

zonnebril

Ashrock // Black Apple

zonnebril

Dit is een zonnebril van het merk Ashrock. 

zonnebril

BSG2 // Aqua X

zonnebril

De eigenschappen van BSG2 // Aqua X:

Deze skibril heeft tien magneten (10 High Performance). Deze magneten zijn aangebracht om de lens op een snelle manier te wisselen. Dit kan nodig zijn wanneer het weer plotseling omslaat! 

De skibril heeft BSG2 lenzen, deze lenzen zijn geavanceerd en op de berg geven deze lenzen je de meest mogelijke bescherming. Water en vuil wordt afgestoten door de hydrophobic coating die extra sterk is gemaakt.  En bovendien zijn de lenzen vanwege die coating gemakkelijk schoon te maken. Verder heeft de skibril een anti kras laag en dit is natuurlijk voor bescherming tegen beschadigingen en krassen. Deze bril heeft ook nog een  (A/R), dit is een anti reflective coating. Deze coating zit aan de binnenkant en ook dit draagt bij voor een helder zicht dat ongekend is. Als laatste heeft deze bril een super anti fog behandeling ondergaan en de bril is uitgerust met drie lagen schuim dat heel comfortabel en zacht aanvoelt.

zonnebril